16 November 2015

MyBC Program Peluang Jana Pendapatan

AMARAN PEMBACA : SILA JANGAN TERUSKAN JIKA ANDA RASA RM50 ITU SATU NILAI YANG BESAR UNTUK JANA PENDAPATAN. KALAU DEGIL JUGAK HAA BACA LA .

LINK REGISTER -------->KLIK SINI

➡soalan:mybc nie MLM @ investment..
Jawapan nye TIDAK...
✅jawapan:
1.MLM kena ada produk..MYBC XDE PRODUK.

2.INVESTMENT ada perjanjian contoh..kite bayar Rm1000 setiap bulan kite dpt rm200 selama setahun...MYBC xde perjanjian mcm tu..
MYBC  kite bayar rm50. .xdpt org maka xdpt la rm150 tu.
Kite bayar rm100..kalo 9 org bawah 3 org kite x bayar kt kite rm100 sorang maka xdpt la kite rm900 tu..

So mybc bukan MLM @INVESTMENT...

➡soalan:Habis tu MYBC nie apa?..
✅jawapan:
MYBC nie hanya platform untuk setiap ahli mendapat duit dgn cara membayar rm50 untuk jd ahli MYBC.dan mendapt duit dari ahli yg membayar duit upgrade rm100.rm250.rm400 dan seterusnya..

➡soalan:Kukoh ke MYBC nie nk bayar kt kite ribu2 juta2 tu?..
✅mybc bayar kt kite ke..rm900.rm6k.rm30k.rm10juta..????.

Mybc x bayar satu sen pon kt kite..yg bayar kt kite ahli bawah kite yg bayar kt kite..

mereka bayar duit rm50 kt kite
Mereka bayar rm100 kt kite
Mereka bayar rm250 kt kite
Mereka bayar rm400 kt kite
Dan seterusnya..

BUKAN MYBC YG BAYAR..MYBC HANYA SEDIA KN SISTEM WEBSITE UNTUK KITE BAYAR KT SIAPA DUIT UPGRADE TU.

MYBC SEDIA KN APPS UNTUK BUKTI KN MYBC BUKAN SKIM CEPAT KAYA.

πŸš€MYBCWORLD (APPS DI PLAYSTORE)..

✅OK..kalo ada apps ini satu penipuan ke?
Playstore nk kompromi dgn penipu?..
Kos buat apps berapa ringgit?
Fikir kn la dgn fakta..

✅Mcm mana plak nk cari 3 org tu. .sy x pandai nk cari2 org nie?.

➡Ada fb?
➡Ada whtsapp?.
➡media sosial yg lain?

✅Video dpt dah kn..tgk dah kn?.
Explanation sy dh bg kt atas tu kn☝..

✅Pandai copy paste?.
Copy paste je bnda tu..wt bnda sama..dan suroh org wt bnda sama..


✅Nak senang sorang2?
Nak senang sama2...
Lebih baik senang bersama dari senang sorang2...😊😊😊

➡nilai Rm50?..

Guna fb bil internet berapa ringgit?.
Bil elektrik berapa ringgit setiap bulan untuk cas hp dan laptop?.

✅Dari guna fb dan whtsapp selama nie kite guna tanpa dpt duit selain dari keluar duit untuk bayar perkhidmatan internet dan bil elektrik lebih baik join Mybc nie..

πŸš€Rm50 join mybc boleh bayar utilities.
πŸš€Rm50 join mybc boleh bantu org dpt kn duit.
πŸš€Rm50 join mybc boleh selesai kn hutang..

πŸ”΄ soalan:
Siapakah admin?
✅jawapan:
Identiti mreka dismbunyikan buat smntra waktu..mreka prlukan privasi sdikit untk mnyiapkan perancangan untk ke fasa2 strusnye..
Mreka akn keluar pd pelancaran nnti dan Motivation In Concert pd hjung tahun nnti in sha ALLah..
πŸ”΄ soalan:
Apa Sistem keselamatan dan protokol utk ahli?
✅jawapan:
Sstem scurity sama mcm maybank..
Https://
Jika org nak hack mybc, baik diorg hack maybank kan..
πŸ”΄ soalan:
Kenapa web masih x upgrade lagi??
✅jawapan:
Frontpage website akn siap sbelom pelancaran nnti..
Skrg web untk mmber area shaja..proses pndftaran, pengaktifan acc dan upgrade stage..
πŸ”΄ soalan:
Apa maksud mybc?
✅jawapan:
My Brotherhood Community.
Dimane stu program bantu mmbantu sesama ahli dlm sbuah komuniti kewangan scara online..
πŸ”΄ soalan:
Bila program ni bermula?
✅jawapan:
Sstem start operasi pd 19hb jun 2015..
Mula diwar2kan pd umum pd 20hb jun 2015..
πŸ”΄ soalan:
Apa untung admin kalau semua duit pada ahli²??
✅jawapan:
Admin bina sstem ni ats dsar amal jariah dan bntu mmbantu sesama kita..
Mreka hnya ade acc paling atas dan trima income stage dri keahlian awal shaja..
πŸ”΄ soalan:
Siapa yg tubuhkan mybc??
✅jawapan:
Sekumpulan admin dan programmer mreka sndiri..
πŸ”΄ soalan:
Piramid ke ni?
✅jawapan:
The real piramid sstem ialah kerja..
Bos diatas gaji tggi..pkerja bwah gaji tak boleh ptong gaji bos kan..
Tp dlm mybc, sape buat dy dpat..
Sape laju income laju..
Mybc ialah affiliate referral sstem..
πŸ”΄ soalan:
Ni serupa surat berantai??
✅jawapan:
Bila sebut surat berantai..
Kebiasaannya org lama akan faham mcm main 'wang pos' dulu...bayaran ikut giliran dan perlu edarkan risalah...
MYBC berbeza dgn surat berantai...
MYBC 100% online..
Semua sistem yg uruskan..
πŸ”΄ soalan:
Skim cepat kaya ke ni??
✅jawapan:
DLm mybc ade cara kerja untk dptkan income..
Mybc ialah program cari income bukan tggu income..
Buat kerja ade income..
πŸ”΄ soalan:
Mybc ni x tipu ke?
✅jawapan:
Modal anda? Rm50 kan..
Ajak sorg trus balik modal..
Modal admin brapa? nk tggung kos web dan sstem smua..
Jdi dimane tipunye ??
πŸ”΄ soalan:
MLM ke ni??
✅jawapan:
Admin takde pgg mane2 duit ahli..
Pmbyaran income ialah sehala..
Dri acc bank pserta ke acc bank pnerima..100% income trus msuk acc bank tnpa melalui admin/company..tiada org tgah..
Klau sebut MLM, mesti ade sstem e wallet, dan pmbyaran ke company dan company akn agihkan bonus ke acc bank ahli melalui wthdraw e wallet..
DAn ade caj stiap kali nak wthdraw dri e wallet tu..
Ciri² Mlm lebih pada bisnes.ada produk,sales dsbnya..kita bukan bisnes boss ..kita program..program komuniti jana income..
Antara ciri MLM
1. Kena mantain point, sales,
2. Kena servis
3. Upline bg tekanan kpd dline supaya kekal atau tingkatkan jualan supaya upline dpt kekalkan income, bonus..etc
4. Income upline x leh potong.
Tp dlm mybc tak ada semua tu.
Income kita terima 100% terus ke acc bank kita.admin x kenakan caj apa² pun.
Siapa usaha lebih, dia dpat lebih dan income boleh mendahului upline..
πŸ”΄ soalan:
Berdaftar tak program ni??
✅jawapan:
Mybc bukan under mane2 company..
Jdi SSM atau seangkatan dgnnye tak diperlukan dlm mybc..
Sbb smua transaksi trus ke acc pnerima yg sstem dh aturkan..
Jdi urusan anda dgn pnerima bukan dgn mybc..
Mybc hnya platform untk anda jalankan program shaja..
Slepas pelancaran nnti mybc akn brdftar sbgai sbuah kelab komuniti..
Mybc akn jdi sbuah Kelab..

πŸ‘‰Ok ambil masa target 6bulan dari sekarang..kite sama2 buat Mybc..target rm1juta dalam masa 6 bulan dgn guna kn fb dan whtsapp sahaja.

πŸ‘‰3 org minimum setiap seorang dahulu.
Lebih lagi bgs..lg bnyk org join.lg bnyk kite dpt...

πŸš€So jgn tunggu lagi..dah baca kn..jom join mybc...sama2 kite senang...

Whatsapp hotline 013 245 9594 (Fast respon)

LINK REGISTER ------>KLIK SINI

#sharing is caring..✌🏻

No comments:

Post a Comment